Menu
Your Cart

Електрични мотоцикли

Бренд: MS ENERGY Шифра: C-VIBE
Модел C-VIBE Мотор 2000 W, без четкици Рамка Челик Големина на гума 3.00 - 10 Батерија 20 Ah, 60V Екран LCD  Време на полнење 6 h, 0-100% Мах. Брзина 45 km/h Мах. Опсег 48 km ..
128,970ден.
128,970ден.
Бренд: MS ENERGY Шифра: CYBER
Модел CYBER Мотор 3000 W, без четкици Рамка Челик Големина на гума 110/70-17 ; 120/70-17 Батерија 2 x 25.6 Ah, 72V Екран LCD Време на полнење 3 h, 0-100% Мах. Брзина 45 km/h Мах. Опсег 100 ..
322,000ден.
322,000ден.
Прикажи 1 до 2 од 2 (1 Страна(и))